Skip to main content

Personeelssportdag

Onze personeelssportdag? Dat is heerlijk bewegen, samen jouw eigen collega’s en de collega’s uit andere gemeenten. Met onze jaarlijkse personeelssportdag proberen wij jou te inspireren tot een gezonde levensstijl.

Kies gerust voor een klassieker. Je kan dansen, wandelen, fietsen of petanquen. Of ontdek iets nieuws. Er is te veel om op te noemen. De personeelssportdag draait uiteindelijk niet alleen om het sporten, maar ook om het gezellig samen zijn en het leggen van contacten!

Heb je nog nooit deelgenomen? Kom zeker eens proberen!

Hier vind je alvast de flyer terug voor de personeelssportdag in gooik!

Voor wie?

Alle gemeente personeel van de Sportregio Pajottenland

Waar en wanneer?

De personeelssportdag  zal doorgaan op en rondom de sportsite Koornmolen in Gooik op 20/06/2024 van 09.00u tot 16.00u. Aanmelden vanaf 08.30u

Programma?

Wil je graag weten welke activiteiten er allemaal zijn, via deze link naar het programma vind je alles terug! Dit programma kan uiteraard nog wijzigen!

Hoe schrijf je in?

Inschrijven kan je via deze link!

Eten?

Wie wil kan ’s middags genieten van een lekkere BBQ of een lekker broodje, deze wordt verzorgd door Finnfleur. Ben je benieuwd wat de BBQ juist inhoudt, klik dan op deze link!

Strava?

Ook in 2023 gaan we op zoek naar de sportiefste gemeente binnen de Sportregio Pajottenland. We maken gebruik van Strava om je wandel, fiets of loopactiviteit te registeren.

  • Van 6/06 tot 20/06 (23.59u) loopt de challenge om de sportiefste gemeenten te vinden!
  • Wandel, fiets of loop en registreer deze acyiviteit.
  • Winnaar wordt bekend gemaakt op 24/06
Hoe werkt dit?
  • Download Strava via Google Play store of App store (Iphone) op jouw smartphone. Doe je dit liever niet dan kan je Strava ook altijd downloaden op jouw computer.
  • Meld je aan op Strava
  • Word lid van de groep ‘Personeelssportdag Pajottenland!
  • Wandel, loop of fiets (zoveel mogelijke uren)
  • Vermeld onder elke activiteit van welke gemeente je bent!
  • Ben je eerder visueel aangelegd, dan vind je via deze link een korte handleiding!

De 3 sportiefste gemeenten zullen ook voor hun inzet beloond worden. Net zoals bij de vorige editie voorzien we een lekkere, maar gezonde beloning. Dus smeer jullie kuiten al maar in en verzamel die wandel, fiets en/of loop uren!