Skip to main content

Sport Vlaanderen

By 26/10/2020januari 5th, 2021Partners

Contact
Sport Vlaanderen Hoofdbestuur
Arenbergstraat 5 1000 Brussel
T +32 02 209 45 11
E [email protected]
Web https://www.sport.vlaanderen/

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Sport Vlaanderen heeft als doel om zoveel mogelijk mensen aan het sporten/bewegen te krijgen en liefst hun hele leven lang. Sport Vlaanderen heeft een jarenlange expertise en daarop terugvallen.

Ze waken er mee over dat er op een kwaliteitsvolle manier sport wordt aangeboden. Zij ondersteunen lokale en regionale besturen, maar ook sportfederaties, –clubs en andere sportactoren, dit kan zowel op financieel, logistiek als organisatorisch vlak. Zo bieden zij heel wat opleidingen bijscholingen aan.

Wil je graag eens proeven van een sporttak, ga dan zeker eens kijken naar hun sportkampen aanbod. Sport Vlaanderen geef financiële hulp bij het (ver)bouwen van sportinfrastructuur of voor de organisatie van evenementen die een breed sportaanbod promoten. Dit is natuurlijk nog maar een korte opsomming van Wat Sport Vlaanderen allemaal doet en voor jou kan betekenen. Sport Vlaanderen ondersteunt ook ons als Sportregio op vele vlakken.

Ben je benieuwd wat Sport Vlaanderen voor jou kan betekenen, ga dan zeker eens een kijkje nemen op hun website!